ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Εδώ στην BusinessCard καταλαβαίνουμε τη σημασία της επιτυχίας! Οι επαγγελματικές κάρτες είναι απαραίτητες όταν αφήνουν μια θετική εντύπωση σε πιθανούς πελάτες. Η επιχείρησή σας είναι αξιοσημείωτη και οι επαγγελματικές σας κάρτες πρέπει να αντικατοπτρίζουν αυτή τη σπουδαιότητα. Η βασική μας αξία είναι να βελτιστοποιήσουμε το brand σας, γνωρίζοντας ότι, με τον τρόπο αυτό, θα αυξηθούν τα έσοδα της επιχείρησής σας. Όταν δίνετε μία από τις πολυτελείς επαγγελματικές μας κάρτες σε έναν πιθανό πελάτη, προκαλείται αμέσως το ενδιαφέρον του και σας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του κλάδου σας. Το πιο σημαντικό που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι η δυνατότητα δημιουργίας μίας έντονης θετικής πρώτης εντύπωσης, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα οι πελάτες σας να διατηρούν τις επαγγελματικές σας κάρτες και να συνεργαστούν μαζί σας στο εγγύτερο μέλλον. Μια κάρτα κομψή και σοβαρή, αποπνέει εμπιστοσύνη προς εσάς και την επιχείρησή σας, η οποία εκλαμβάνεται ως μια επιτυχημένη και υψηλών προδιαγραφών επιχείρηση.

Έχουμε εδραιώσει τη φήμη μας στον κλάδο και ξεχωρίζουμε για την παροχή της υψηλότερης ποιότητας στις διαδικασίες εκτύπωσης υψηλών προδιαγραφών. Η εξυπηρέτηση πελατών μας ταιριάζει με αυτά τα standards, παρέχοντας φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση τόσο μέσω ηλεκτρονικής όσο και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Η BusinessCard υπερηφανεύεται για τη διασφάλιση της ικανοποίησης των πελατών της. Αφού κάνουμε μια έρευνα αγοράς και δοκιμάσουμε διάφορους τύπους χαρτονιού, επιλέγουμε μόνο το πιο αξιόλογο χαρτί και φινίρισμα. Αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες βέλτιστα αποτελέσματα εκτύπωσης που παρουσιάζουν με εξαιρετικό τρόπο το σχέδιό τους. Παρόλο που η τελειότητα δεν είναι εφικτή κατά τη χρήση τεχνικών εκτύπωσης υψηλής ποιότητας, βάζουμε τα δυνατά μας για να διασφαλίσουμε ότι κάθε κάρτα είναι μοναδική και εκλεπτυσμένη. Από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την τελική παράδοση, όλες οι κάρτες μας περνούν από πολλά βήματα, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν premium υπηρεσίες και προϊόντα. Η αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να κάνετε ένα ηχηρό βήμα στην αγορά-στόχο, δημιουργώντας για εσάς επαγγελματικές κάρτες οι οποίες παρουσιάζουν την εξέλιξη και την επιτυχία που θα σημειώσει η επιχείρησή σας. Η προσοχή μας στη λεπτομέρεια διασφαλίζει ότι οι επαγγελματικές κάρτες υψηλών προδιαγραφών βρίσκονται σε καλά χέρια. Σε κάθε σημείο παραγωγής, η ομάδα μας εξετάζει προσεκτικά τις κάρτες σας για να διασφαλίσει ότι πληρούν και τις δύο προσδοκίες μας.

Αφού ολοκληρωθεί η παραγωγή, κάθε παραγγελία περνά από μια αυστηρή αξιολόγηση, για να διασφαλιστεί η ποιότητα. Δεν θεωρούμε ότι η εργασία έχει ολοκληρωθεί έως ότου οι πελάτες μας αποκτήσουν τις κάρτες τους και μείνουν ικανοποιημένοι. Οι κάρτες μας συσκευάζονται με ασφάλεια σε κουτιά και αποστέλλονται στους πελάτες μας, μέσω αξιόπιστης μεταφορικής εταιρείας. Η παρακολούθηση της παραγγελίας μάς επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας την ακριβή τοποθεσία των καρτών τους ανά πάσα στιγμή.

Δεν είστε σίγουροι πώς να παραγγείλετε; Το πρώτο βήμα είναι μόνο ένα κλικ μακριά! Στείλτε email στην ομάδα μας στο τμήμα των πωλήσεων στο sales@businesscard.gr. Ένας έμπειρος εκπρόσωπος πωλήσεων θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα του χαρτονιού που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας ή να παραγγείλετε τις υπηρεσίες σχεδιασμού μας και να επιτρέψετε στους σχεδιαστές μας να σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι οι επαγγελματικές σας κάρτες θα έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Το γραφείο μας βρίσκεται στην 3η Σεπτεμβρίου, 112 51, Αθήνα. Δεν είναι ανοιχτό για το κοινό. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail (sales@businesscard.gr) ή καλέστε μας στο (+30) 211 770 9200.