ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ
Στην BusinessCard σας παρέχουμε Επαγγελματικές Υπηρεσίες Σχεδιασμού με απώτερο στόχο την προώθηση του σχεδιασμού της επαγγελματικής σας κάρτας σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η έμπειρη και επιδέξια ομάδα σχεδιαστών μας είναι στη διάθεσή σας για να δημιουργήσει σχέδια με βάση την αρχική σας ιδέα (Simple Design Service) ή, εναλλακτικά, για να σας προσφέρει 3 πρωτότυπες ιδέες (Custom Design Service) για να διαλέξετε εκείνη που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα. Οι πελάτες που επιθυμούν να συμπεριλάβουν το λογότυπο της επιχείρησής τους στην επαγγελματική τους κάρτα πρέπει να μας παρέχουν ένα αρχείο με το λογότυπο σε original vector μορφή με δυνατότητα επεξεργασίας (ai, eps). Εάν το λογότυπό σας δεν είναι στη σωστή μορφή, οι σχεδιαστές μας μπορούν να σας παρέχουν υπηρεσίες ελέγχου του λογότυπου με επιπλέον χρέωση (ανάλογα με την πολυπλοκότητα του σχεδίου). Πριν συζητήσετε αναλυτικά με την ομάδα μας για τον σχεδιασμό της επαγγελματικής σας κάρτας, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στα διάφορα προϊόντα εκτύπωσης και να εξοικειωθείτε με τα χαρτόνια και τις δυνατότητες εκτύπωσης που θα θέλατε να ενσωματώσετε στο σχέδιό σας. Λάβετε υπόψη ότι, εάν αναθέτετε σε άλλη εταιρεία την εκτύπωση, θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις για τις υπηρεσίες σχεδιασμού επαγγελματικών καρτών.
 

Τηλεφωνική Συμβουλευτική για Υπηρεσίες Σχεδιασμού:
Τυχόν τηλεφωνικές συζητήσεις θα πρέπει να συνοψιστούν και να επιβεβαιωθούν γραπτώς μέσω email, προκειμένου η ομάδα συντονισμού των υπηρεσιών μας να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες. Οι ιδέες / αναθεωρήσεις σχεδιασμού δεν θα διατηρούνται κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής κλήσης. Τέλος, επισημαίνεται ότι η ομάδα σχεδιασμού δεν είναι διαθέσιμη για επικοινωνία.
Μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας σχεδιασμού, τυχόν σχεδιαστικά πρότυπα που δημιουργήθηκαν αλλά δεν αξιοποιήθηκαν πιστώνονται στο κόστος εκτύπωσης στα 25€ / το καθένα.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ