ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

Παρακάτω παρατίθενται αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την ποικιλία των δυνατοτήτων εκτύπωσης που προσφέρει η BusinessCard.

ΒΑΘΥΤΥΠΙΑ (EMBOSS)

Η βαθυτυπία (emboss) είναι μια διαδικασία, όπου το χαρτί περνάει ανάμεσα σε 2 κλισέ και συμπιέζεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ανάγλυφου σχεδίου που ωθείται πάνω από την επιφάνεια της κάρτας. Με τον τρόπο αυτό, η μπροστινή όψη της κάρτας έχει ένα ανυψωμένο σχέδιο, ενώ η πίσω όψη είναι πιεσμένη προς τα μέσα, δημιουργώντας την αίσθηση του βάθους. Η βαθυτυπία (emboss) μπορεί να συνδυαστεί με μεταλλοτυπία ή εκτύπωση offset, για να προσθέσει έναν τόνο χρώματος. Όταν σχεδιάζετε ένα ανάγλυφο σχέδιο, αποφύγετε να αξιοποιήσετε την πίσω όψη της κάρτας, καθώς και οι δύο πλευρές θα επηρεαστούν από αυτή τη διαδικασία.

ΓΚΟΦΡΕ (DEBOSS)

Το γκοφρέ (deboss) είναι η αντίστροφη διαδικασία από τη βαθυτυπία (emboss). Αντί να ασκεί πίεση για να βγει το σχέδιο προς τα έξω, χρησιμοποιείται πίεση για να δημιουργηθεί βύθιση στην επιφάνεια της κάρτας. Χαρακτηριστικό της δυνατότητας αυτής είναι το βάθος που αποτυπώνεται στην κάρτα, λόγω της υψηλής πίεσης και θερμοκρασίας που υφίσταται. Mπορεί να συνδυαστεί με μεταλλοτυπία ή να διατηρήσει τα φυσικά χρώματα από το χαρτόνι, για μια πιο απλή και κομψή εμφάνιση. Η τεχνοτροπία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους κάρτας, εκτός από το χαρτόνι που έχει επένδυση (silk και suede).

ΜΕΤΑΛΛΟΤΥΠΙΑ

Η μεταλλοτυπία χρησιμοποιεί μια θερμαινόμενη πλάκα για να εφαρμόσει ένα μεταλλικό φύλλο ή βαφή στην επιφάνεια της κάρτας. Το αποτέλεσμα είναι μια ζωηρή και φωτεινή μεταλλική εμφάνιση. Παρόλο που αυτό το φινίρισμα δεν μπορεί να ταιριάξει με όλα τα χρώματα, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως: Κανονικό ή Ματ Χρυσό, Κανονικό ή Ματ Ασημί, Μαύρο, Κόκκινο, Χάλκινο, Ροζ Χρυσό, Σκούρο Μπλε, Ανοιχτό Μπλε, Πράσινο, Μη Μεταλλικό Πράσινο, Καθαρό Λευκό, Λευκό Περλέ, Θερμό Ροζ, Τριανταφυλλένιο Ροζ, Ολογραφικό, καθώς και απόχρωση Ουράνιου Τόξου. Η μεταλλοτυπία μας είναι εξαιρετικά κομψή και κάθε πλάκα δημιουργείται ειδικά για τον σχεδιασμό της επαγγελματικής σας κάρτας.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ OFFSET

Η εκτύπωση offset είναι μια μέθοδος εκτύπωσης υψηλών προδιαγραφών που περιλαμβάνει την εφαρμογή μελανιού σε μια επιφάνεια, όπως το καουτσούκ, και, στη συνέχεια, την πίεσή της στην κάρτα. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει καθαρότερα χρώματα, ευκρινέστερες εικόνες και εκτύπωση pantone. Η ποιότητα της εκτύπωσης offset είναι υψηλότερη από αυτήν της ψηφιακής εκτύπωσης, γι’ αυτό και δεν χρησιμοποιούμε την τελευταία. Λάβετε υπόψη ότι το κόστος της εκτύπωσης offset δεν συμπεριλαμβάνεται στη βασική τιμή οποιασδήποτε από τις πολυτελείς ή premium κάρτες μας. Εάν χρειάζεστε εκτύπωση με μελάνι σε οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας, επιλέξτε εκτύπωση offset από το πτυσσόμενο μενού.

PANTONE

Η προσθήκη pantone σε μια παραγγελία με εκτύπωση offset θα διευκολύνει τον συνδυασμό χρωμάτων, για την εφαρμογή φωτεινών χρωμάτων στις premium και πολυτελείς κάρτες μας. Με τη χρήση κωδικών χρωμάτων, το pantone είναι ιδανικό, εάν απαιτούνται πολύ συγκεκριμένα χρώματα για το brand της επιχείρησής σας.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ UV

Η εκτύπωση UV είναι μια μορφή ψηφιακής εκτύπωσης, η οποία χρησιμοποιεί υπεριώδες φως για να καθιστά στέρεο το μελάνι στις επιφάνειες. Η γρήγορη ταχύτητα στεγνώματος και η διατήρηση της λεπτομέρειας σε υψηλά επίπεδα το καθιστά την υπέρτατη επιλογή για εκτύπωση σε πλαστικό! Χρησιμοποιείται για την εκτύπωση σε μαύρο, σε κλίμακα του γκρι ή σε οποιοδήποτε χρώμα και για τη δημιουργία κειμένου, λογοτύπων ή ακόμη και φωτογραφιών.

SPOT UV

Το τοπικό UV είναι ένα γυαλιστερό φινίρισμα, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε από τις ελασματοποιημένες κάρτες μας. Αν και λεπτό, αυτό το μοναδικό φινίρισμα προσθέτει ένα στοιχείο λάμψης σε συγκεκριμένα στοιχεία σχεδίασης. Λάβετε υπόψη ότι δεν διατίθεται στις μη επικαλυμμένες κάρτες μας (π.χ. hard suede, soft suede, μαύρο duplex, triplex, smooth λευκό κ.λπ…)

ΘΕΡΜΟΓΡΑΦΙΑ

Η θερμογραφία είναι μια διαδικασία θερμικής εφαρμογής, η οποία οδηγεί σε ανυψωμένο, διαυγές, γυαλιστερό φινίρισμα. Αυτή η τεχνοτροπία δημιουργεί ένα ιδιαίτερα αξιοσημείωτο φινίρισμα που επιτρέπει στο χρώμα που αποτυπώνεται να λάμψει. Η θερμογραφία είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για την ενίσχυση της εκτύπωσης, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κάρτες με πιο σκοτεινές αποχρώσεις.

LETTERPRESS

Το Letterpress είναι μια τεχνική, η οποία πραγματοποιείται με μια μεταλλική μήτρα, το κλισέ, πάνω στην οποία εφαρμόζεται το μελάνι και ασκείται ταυτόχρονα υψηλή πίεση, αφήνοντας το επιδιωκόμενο αποτύπωμα στην κάρτα. Το αποτέλεσμα είναι ένα βύθισμα που είναι γεμάτο με πλούσιο και φωτεινό χρώμα μελανιού. Το Letterpress είναι ιδανικό για μπλοκ χρώματα και είναι υπέροχο όταν χρησιμοποιείται στο letterpress χαρτόνι μας. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί και στα λεία, μη επικαλυμμένα και με ύφανση χαρτόνια μας.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΜΕΛΑΝΙ

Το μεταλλικό μας μελάνι είναι μια μορφή λαμπερής μεταλλικής εκτύπωσης. Διατίθεται σε ασημί, χρυσό ή χάλκινο και είναι ιδανικό για εκτύπωση κειμένου ή σχεδίων σε μια μεγάλη ποικιλία από χαρτόνια που διαθέτουμε!

Παρατηρήσεις:

Η εμφάνιση του μεταλλικού μελανιού θα είναι πιο opaque στα επικαλυμμένα, πλαστικά ή μεταλλικά υλικά από ό, τι στα μη επικαλυμμένα. Ωστόσο, το μεταλλικό μελάνι παραμένει ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσθέσετε μια λάμψη στο σχέδιο σας! Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν καθίσταται δυνατός ο συνδυασμός χρωμάτων στα μεταλλικά μας μελάνια και η εκτύπωση ντεγκραντέ.

ΛΕΥΚΟ ΜΕΛΑΝΙ

Το λευκό μελάνι είναι μια εξαιρετική εναλλακτική έναντι του λευκού μετάλλου, καθώς δημιουργεί ένα καθαρό, ματ φινίρισμα. Διατίθεται σε όλες τις κάρτες πολυτελείας και premium, καθώς και σε όλες τις πλαστικές κάρτες, εκτός από την Frost Polyester. Το λευκό μελάνι είναι μια εξαιρετική επιλογή για πιο περίπλοκα και λεπτομερή σχέδια και έχει ένα εξαιρετικά λαμπερό φινίρισμα στις soft και hard suede κάρτες μας. Αν και δεν είναι τόσο opaque όσο το λευκό μέταλλο στη μεταλλοτυπία, το συνολικό τελείωμα του λευκού μελανιού αποτελεί μια πολύ πιο ακριβή απεικόνιση του σχεδίου.

ΚΟΠΤΙΚΟ

Το κοπτικό είναι μια διαδικασία όπου μια μεταλλική μήτρα, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της παραγγελίας, χρησιμοποιείται για να κόψει το σχήμα του χαρτιού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός μοναδικού μεγέθους ή και ενός μοναδικού σχήματος κάρτας ή για τη διαμόρφωση στρογγυλεμένων γωνιών, σύμφωνα με τις ανάγκες του σχεδίου σας. Το κοπτικό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία κοψίματος στις χάρτινες ή στις μεταλλικές κάρτες.

ΜΕΤΑΛΛΟΤΥΠΙΑ ΣΤΟ ΣΟΚΟΡΟ

Η μεταλλοτυπία στο σόκορο είναι μια διαδικασία όπου εφαρμόζουμε το μέταλλο που συνήθως χρησιμοποιούμε για τύπωση στις άκρες της κάρτας. Το αποτέλεσμα είναι μια όμορφη μεταλλική λάμψη που μεταφέρει το σχέδιό σας σε μια άλλη διάσταση κομψότητας και πολυτέλειας. Διατίθεται σε όλα τα χρώματα μετάλλου για να ταιριάζει στις ανάγκες της επωνυμίας της επιχείρησής σας.

ΒΑΨΙΜΟ ΣΟΚΟΡΟΥ

Το βάψιμο σόκορου είναι ένας ιδανικός τρόπος είτε για να προσθέσετε ένα ευχάριστο χρώμα στο σχέδιό σας, είτε για να κρύψετε τα λευκά άκρα του σχεδίου σας. Το βάψιμο σόκορου καθιστά δυνατό τον συνδυασμό χρωμάτων, ανάλογα με τις ανάγκες του brand σας.

ΧΑΡΑΞΗ

Η χάραξη είναι μια διαδικασία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στις μεταλλικές μας κάρτες. Χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μια εμφάνιση ελαφρούς εσοχής. Επιπλέον, δημιουργεί ματ εμφάνιση όταν χρησιμοποιείται στις κάρτες από ανοξείδωτο ατσάλι. Η χάραξη είναι ένα πολυτελές και ιδανικό φινίρισμα για λεπτομερή σχέδια και είναι εξαιρετικό, όταν επιλέγεται ο συνδυασμός με pantone.

ΧΑΡΑΞΗ LASER

Η χάραξη με laser είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί θερμότητα για να χαράξει ένα στοιχείο σχεδίασης στην κάρτα. Η εμφάνιση που προκύπτει εξαρτάται από την επιλογή του χαρτονιού. Στο μαύρο duplex χαρτόνι χωρίς επικάλυψη ή στις μεταλλικές μας κάρτες για μικρές ποσότητες, η χάραξη με laser έχει μια ενδιαφέρουσα μπεζ / χάλκινη εμφάνιση. Στις μαύρες μεταλλικές επαγγελματικές μας κάρτες έχει μια διακριτική ασημί εμφάνιση, ενώ στις μεταλλικές κάρτες σε απόχρωση χρυσού και ροζ χρυσού και στις κάρτες από ανοξείδωτο ατσάλι οδηγεί σε ματ φινίρισμα. Λάβετε υπόψη ότι η χάραξη με laser δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε mirrored κάρτες και δεν είναι κατάλληλες για σχέδια με πολλές λεπτομέρειες.

ΚΟΠΗ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ

Το κοπτικό είναι μια διαδικασία η οποία μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε το σχήμα της κάρτας σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος ώστε οι επαγγελματικές σας κάρτες να αντιπροσωπεύουν μοναδικά την επωνυμία της επιχείρησής σας. Προσφέρουμε τόσο απλά όσο και περίπλοκα κοψίματα που μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε τα πάντα, από ετικέτες προϊόντων έως μοναδικά σχήματα κάρτας. Η κοπή δια μέσου της κάρτας μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις χάρτινες ή στις μεταλλικές μας κάρτες, ως μέρος μιας προσαρμοσμένης κοπής. Πρόκειται για μια μοναδική διαδικασία. Για τον λόγο αυτό, συνίσταται να στείλετε το σχέδιό σας μέσω email στο sales@businesscard.gr πριν από την παραγγελία.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ PRISM / FROST

Το αποκλειστικό μας prism και frost φινίρισμα είναι μια κομψή διαδικασία χάραξης που χρησιμοποιείται στις πολυτελείς μαύρες μεταλλικές μας κάρτες για τη δημιουργία υφής που δεν συγκρατεί δακτυλικά αποτυπώματα. Το prism φινίρισμα δημιουργεί ένα όμορφο μικρό γεωμετρικό σχέδιο, ενώ το frost φινίρισμα έχει κομψή και λεπτή υφή. Η επιλογή των πολυτελών μεταλλικών επαγγελματικών μας καρτών με οποιοδήποτε από αυτά τα τελειώματα είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να προβείτε σε μια έντονη και δυναμική παρουσίαση της εταιρείας σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τα στοιχεία προσωποποίησης είναι ένας τρόπος για να συμπεριλάβετε μοναδικό κείμενο, αριθμούς ή χαρακτήρες σε κάθε μεταλλική επαγγελματική κάρτα. Μπορεί να εφαρμοστεί χρησιμοποιώντας pantone ή χάραξη με laser. Ιδανικό για να συμπεριλάβετε ονόματα ή αριθμούς μελών.

BLEED DESIGN

Ένα σχέδιο θεωρείται πλήρους αφαίρεσης όταν τα τυπωμένα στοιχεία εκτείνονται εντός 0,25″ απόστασης από την άκρη της κάρτας. Η τεχνική αυτή απαιτεί η διαδικασία της εκτύπωσης να εκτελεστεί πριν από το κόψιμο των καρτών για τη σωστή εκτέλεση του σχεδιασμού και της ευθυγράμμισης.

ΠΑΧΟΣ

Το πάχος, εξετάζοντας τα άκρα, αναφέρεται στο φάρδος της κάρτας. Μετράμε το πάχος των καρτών μας σε πόντους που είναι μια τυπική μονάδα μέτρησης. Σημειώνεται ότι το 1pt ισούται με το 1/72 της ίντσας.

ΜΕΓΕΘΟΣ

Το μέγεθος αναφέρεται στις διαστάσεις της επαγγελματικής κάρτας. Το πρότυπο της Βόρειας Αμερικής είναι 3,5″ x 2″. Ωστόσο, μπορούμε να δημιουργήσουμε κάρτες προσαρμοσμένης διάστασης, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις δικές σας ανάγκες.

ΚΟΠΗ ΜΕ LASER

Η κοπή με laser είναι μια διαδικασία, η οποία χρησιμοποιεί laser για να κόψει τις ακρυλικές μας κάρτες σε ένα μοναδικό σχήμα. Αυτό το φινίρισμα είναι ένας μοναδικός τρόπος για να προσθέσετε περισσότερη εξατομίκευση στις επαγγελματικές σας κάρτες. Εκτός από τη δυνατότητα κοπής με laser, μπορεί επίσης να αξιοποιηθεί και μια custom κοπή.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ / MAT ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Το αυθεντικό / ματ φινίρισμα αναφέρεται στην εμφάνιση των καρτών από ανοξείδωτο ατσάλι, χρυσό αλλά και ροζ χρυσό μέταλλο. Αν και δεν είναι τόσο αντανακλαστικό όσο το mirror φινίρισμα, έχει μια κομψή λάμψη, η οποία μπορεί να συγκριθεί με την εμφάνιση των εφαρμογών από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας. Το αυθεντικό φινίρισμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για σχέδια μεταλλικών καρτών που έχουν μεγάλες ποσότητες μη χαραγμένου υλικού, καθώς είναι πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές από το mirror φινίρισμα. Διατίθεται μόνο στις κάρτες μας από ανοξείδωτο ατσάλι. Σε κάθε πλευρά των καρτών από ανοξείδωτο ατσάλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα διαφορετικό φινίρισμα επιφάνειας, με τον περιορισμό να υπάρχει μόνο ένα ανά πλευρά.

MIRROR ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Το mirror φινίρισμα είναι ένας υπέροχος τρόπος για να δημιουργήσετε μια εξαιρετικά αντανακλαστική και γυαλιστερή εμφάνιση στις κάρτες μας από χρυσό ή ροζ χρυσό ή από ανοξείδωτο ατσάλι. Με αυτό το φινίρισμα, η μη χαραγμένη επιφάνεια θα έχει μια κομψή λάμψη. Βέβαια, το mirror φινίρισμα είναι πιο επιρρεπές σε εμφάνιση γρατζουνιών και ατελειών. Συνίσταται για χρήση με σχέδια όπου η χάραξη καλύπτει μεγάλο μέρος της επιφάνειας της κάρτας. Σε κάθε πλευρά των καρτών από ανοξείδωτο ατσάλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα διαφορετικό φινίρισμα επιφάνειας, με τον περιορισμό να υπάρχει μόνο ένα ανά πλευρά.

BRUSHED ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Το brushed φινίρισμα είναι μία από τις τρεις επιλογές φινιρίσματος επιφάνειας που προσφέρουμε για τις κάρτες μας από ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτό το φινίρισμα δημιουργεί ένα λεπτό γραμμικό πινελωτό μοτίβο στη μη χαραγμένη επιφάνεια της κάρτας. Ιδανικό για πελάτες με σχέδια με μεγάλες ποσότητες χαραγμένης ή μη χαραγμένης επιφάνειας. Σε κάθε πλευρά των καρτών από ανοξείδωτο ατσάλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα διαφορετικό φινίρισμα επιφάνειας, με τον περιορισμό να υπάρχει μόνο ένα ανά πλευρά.