ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για τη ρύθμιση των αρχείων που αφορούν τα σχέδιά σας.

ΛΗΨΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ

Μπορείτε να κατεβάσετε τα κενά templates που ακολουθούν για τη ρύθμιση των αρχείων εκτύπωσης. Αυτά τα αρχεία περιλαμβάνουν παραδείγματα και οδηγίες για το πώς να ρυθμίσετε το αρχείο σας σύμφωνα με το χαρτόνι της επιλογής σας! Λάβετε υπόψη ότι, παρόλο που απαιτούνται αρχεία vector από τον πελάτη για την προετοιμασία του Mockup, η χρήση αυτών των templates δεν αντικαθιστά τη διαδικασία δοκιμαστικού ελέγχου. Μετά την υποβολή μιας παραγγελίας, η ομάδα σχεδιασμού μας θα δημιουργήσει ένα Mockup, προκειμένου να διασφαλίσει ότι όλα έχουν ρυθμιστεί στις ακριβείς προδιαγραφές μας. Μόλις ο πελάτης το εγκρίνει, θα ξεκινήσει η παραγωγή.

Μορφή Vector

Δεχόμαστε μόνο αρχείο σε μορφή vector για εκτύπωση. Σας συνιστούμε να μας στείλετε το τελικό αρχείο vector σε μορφή Adobe Illustrator CS6, eps ή pdf. Το λογότυπό σας θα πρέπει, επίσης, να είναι σε original μορφή vector. Εάν δεν έχετε το λογότυπο σε μορφή vector, μπορούμε να σας παρέχουμε την υπηρεσία ελέγχου του λογότυπου. Η μορφή bitmap, όπως jpg, jpeg, bmp, psd, png, tiff, δεν συνιστάται για εκτύπωση. Για καλύτερη ποιότητα στις κάρτες σας, στην BusinessCard εκτυπώνουμε αρχεία μόνο σε μορφή vector.

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Για να αποδώσετε σωστά τη γραμματοσειρά σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει περιγράμματα σε όλα τα κείμενά σας στο illustrator, όπως στο ακόλουθο παράδειγμα.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Στη BusinessCard προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες σχεδιασμού για όλους τους πελάτες μας. Οι Υπηρεσίες Σχεδιασμού μας ξεκινούν από την απλή ανίχνευση του λογοτύπου σας και φτάνουν μέχρι τον σχεδιασμό επαγγελματικών καρτών και λογοτύπων. Οι επαγγελματικές λύσεις σχεδιασμού μας θα ξεχωρίσουν το brand σας από τους ανταγωνιστές του χώρου σας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις Υπηρεσίες Σχεδιασμού της BusinessCard, επισκεφθείτε τη σελίδα υπηρεσιών σχεδιασμού.