Μεταλλοτυπία στο Σόκορο

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΛΛΟΤΥΠΙΑ ΣΤΟ ΣΟΚΟΡΟ

Η μεταλλοτυπία στο σόκορο είναι ένα πολυτελές φινίρισμα που είναι ιδανικό για τη δημιουργία επαγγελματικών καρτών υψηλών προδιαγραφών. Με αυτό το φινίρισμα εφαρμόζουμε μέταλλο στις άκρες της κάρτας έτσι ώστε να φαίνεται μια όμορφη μεταλλική ή ματ λάμψη χρώματος κατά μήκος των πλευρών. Η μεταλλοτυπία στο σόκορο διατίθεται σε όλες τις επιλογές χρωμάτων μετάλλου και μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε από τις κάρτες υψηλής ποιότητας που έχουν πάχος μεγαλύτερο από 400GSM. Αυτό το φινίρισμα είναι ένας όμορφος τρόπος για να προσθέσετε έναν τόνο χρώματος στην κάρτα σας και να δημιουργήσετε ενδιαφέρον στην εμφάνισή της. Οι κάρτες που υφίστανται μεταλλοτυπία στο σόκορο συσκευάζονται ξεχωριστά σε προστατευτικά κουτιά για να τις προστατεύουν από ζημιές κατά τη μεταφορά.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Η μεταλλοτυπία στο σόκορο διατίθεται σε όλα τα χρώματα μετάλλου.
Σε κάποια κάρτα που έχει υποστεί μεταλλοτυπία στο σόκορο, η μεταλλοτυπία μπορεί να υπερχειλίσει σε άλλο σημείο της επιφάνειας της κάρτας.
Το προαναφερόμενο πρόβλημα είναι πιο πιθανό να προκύψει σε κάρτες με hard και soft suede υφή.
● Η μεταλλοτυπία στο σόκορο λειτουργεί καλύτερα σε κάρτες με μεγαλύτερο πάχος (π.χ. triplex, duplex ή smooth λευκό).
Η μεταλλοτυπία στο σόκορο δεν μπορεί να συνδυαστεί χρωματικά.
Η μεταλλοτυπία στο σόκορο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με στρογγυλεμένες γωνίες. Ωστόσο, υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτό. Στείλτε email στο τμήμα πωλήσεων για μια προσαρμοσμένη τιμολόγηση για αυτήν την επιλογή.