Βάψιμο Σόκορου

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΣΟΚΟΡΟΥ

Το βάψιμο σόκορου είναι ένας ιδανικός τρόπος για να προσθέσετε ένα ποπ χρώμα στο πλάι οποιασδήποτε από τις premium επαγγελματικές μας κάρτες. Αυτό το φινίρισμα εφαρμόζεται με κύλιση του μελανιού στα εξωτερικά άκρα του χαρτονιού. Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του φινιρίσματος είναι ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε pantones ως χρώματα αναφοράς, για να χρησιμοποιήσουμε μελάνι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο χρώμα της επιλογής σας. Το βάψιμο σόκορου είναι επίσης ο τέλειος τρόπος για να καλύψετε τα λευκά άκρα της κάρτας σας, εάν εκτυπώνετε ένα χρώμα πλήρους αφαίρεσης σε λευκό χαρτόνι, επιτρέποντάς σας να έχετε την ευελιξία συνδυασμού χρωμάτων στην κάρτα σας, χωρίς να έχετε λευκές άκρες.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Μπορεί να προκληθεί ελαφριά υπερχείλιση σε άλλο σημείο της επιφάνειας της κάρτας.
Συνιστάται το χρώμα στο βάψιμο σόκορου να είναι πιο σκούρο από το χαρτόνι της κάρτας για να διασφαλιστεί ότι είναι ορατό.
● Δεν συνιστώνται ανοιχτά χρώματα για βάψιμο σόκορου σε σκουρόχρωμες κάρτες. Εναλλακτικά, σκεφτείτε το ενδεχόμενο της μεταλλοτυπίας στο σόκορο.
Το βάψιμο σόκορου διατίθεται μόνο σε κάρτες από χαρτί και ως εκ τούτου δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε μεταλλικό, πλαστικό ή ακρυλικό υλικό.
● Δεν εγγυόμαστε 100% χρωματικό συνδυασμό, αλλά, αντ’ αυτού, χρησιμοποιούμε κωδικούς pantone ως σημείο αναφοράς.
● Το βάψιμο σόκορου μπορεί να συνδυαστεί με κοπτικό στη μορφή κοπή γωνιών.