Κοπή με Laser

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΗ ΜΕ LASER

Η κοπή με laser είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται αποκλειστικά στις ακρυλικές μας κάρτες για τη δημιουργία ενός μοναδικού σχήματος ή / και κοπής. Με αυτήν τη διαδικασία, χρησιμοποιούμε ένα laser για να κόψουμε την ακρυλική μας κάρτα που έχει αρκετό πάχος. Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό επαγγελματικό custom σχήμα. Στις τυπικές ακρυλικές μας κάρτες οι άκρες θα έχουν ένα χρώμα που θα είναι σύμφωνο με την κάρτα. Στις brushed ακρυλικές μας κάρτες, οι άκρες θα έχουν ένα opaque μαύρο χρώμα. Η κοπή με laser είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δημιουργήσετε μια μοναδική επαγγελματική κάρτα. Για παράδειγμα, εάν δραστηριοποιείστε στον χώρο της φωτογραφίας, θα μπορούσατε να επιλέξετε τον σχεδιασμό μιας κάρτας σε σχήμα κάμερας. Εναλλακτικά, εάν είναι εφικτό για το λογότυπό σας, θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα σχέδιο όπου το λογότυπό σας θα είναι κομμένο δια μέσου της κάρτας, προκειμένου να δημιουργήσετε κάτι πιο αφαιρετικό και να προσθέσετε ενδιαφέρον στο σχέδιο.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Το ελάχιστο συνιστώμενο πάχος είναι 2mm για οποιεσδήποτε γραμμές ή “γέφυρες”.
Όσο πιο περίπλοκο είναι το σχέδιο που προορίζεται για κοπή, τόσο μεγαλύτερος προβλέπεται να είναι ο χρόνος ολοκλήρωσης τς παραγγελίας.
Δεν είναι εφικτά όλα τα πολύπλοκα σχέδια. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε οποιοδήποτε σχέδιο με βάση την πολυπλοκότητά του, η οποία δεν το καθιστά εφικτό από τεχνικής άποψης.