Μεταλλικό Μελάνι

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΜΕΛΑΝΙ

Το μεταλλικό μελάνι είναι μια μορφή μεταλλικής εκτύπωσης υψηλής ποιότητας. Αυτό το φινίρισμα προσθέτει μια όμορφη ημι-ανακλαστική γυαλάδα και διατίθεται σε χρυσό, ασημί ή χάλκινο. Όλα τα διαθέσιμα μεταλλικά μελάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε από τα premium ή πολυτελή χαρτόνια και μπορούν να επιστρωθούν με μεταλλοτυπία ή θερμογραφία. Τα χρυσά και ασημένια μεταλλικά μελάνια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στις μεταλλικές και στις πλαστικές κάρτες με μεγάλο πάχος. Το πλεονέκτημα του μεταλλικού μελανιού είναι ότι, καθώς τυπώνεται και δεν πιέζεται, μπορεί να αναπαράγει με ακρίβεια περισσότερες λεπτομέρειες από τη μεταλλοτυπία. Το μεταλλικό μελάνι, επίσης, δεν είναι τόσο opaque όσο η μεταλλοτυπία, όταν χρησιμοποιείται σε χαρτί, δίνοντας τη δυνατότητα για πιο λεπτά σχέδια. Η διαφάνεια αυτού του φινιρίσματος είναι πιο αισθητή στις κάρτες duplex και triplex. Δεν υπάρχει πλήρης αφαίρεση για το μεταλλικό μελάνι, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή είναι μια πιο οικονομική επιλογή από τη μεταλλοτυπία, εάν το σχέδιό σας υπερβαίνει το ασφαλές περιθώριο εκτύπωσης. Το μεταλλικό μελάνι έχει μια μοναδική εμφάνιση που σίγουρα θα ξεχωρίσει την επιχείρησή σας στον χώρο που δραστηριοποιείστε!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Το μεταλλικό μελάνι εμφανίζεται πιο διαφανές στις κάρτες που δεν έχουν επένδυση. Το χρώμα που προκύπτει είναι πιο opaque στις silk και suede κάρτες που έχουν επένδυση.
Το μεταλλικό μελάνι μπορεί να δημιουργήσει πιο λεπτομερή σχέδια απ’ ό, τι η μεταλλοτυπία.
Το μεταλλικό μελάνι διατίθεται σε χρυσό, ασημί και χάλκινο στις premium και πολυτελείς κάρτες μας, αλλά μόνο σε χρυσό ή ασημί σε πλαστικές ή μέταλλικές κάρτες PVC με μεγάλο πάχος.
Το μεταλλικό μελάνι μπορεί να έχει ελαφρές μετατοπίσεις ευθυγράμμισης, εάν χρησιμοποιείται σε κοντινή απόσταση ή αλληλεπικαλύπτεται με άλλα χαρακτηριστικά εκτύπωσης σε κάρτες από χαρτί ή πλαστικό.
Το μεταλλικό μελάνι μπορεί να συνδυαστεί με γκοφρέ (deboss) ή βαθυτυπία (emboss). Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν ελαφρές μετατοπίσεις ευθυγράμμισης.
Το μεταλλικό μελάνι δεν διατίθεται σε κλασικά χαρτόνια.