Εκτύπωση Offset

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ OFFSET

Η εκτύπωση offset είναι μια πολύ υψηλής ποιότητας μορφή εκτύπωσης, όπου το μελάνι εφαρμόζεται πρώτα σε καουτσούκ και, στη συνέχεια, στο χαρτόνι. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ πιο ευκρινής εκτύπωση από εκείνη της ψηφιακής εκτύπωσης. Η εκτύπωση offset μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία pantone ή εικόνων υψηλής ποιότητας και είναι ιδανική για πελάτες που αναζητούν συνδυασμό χρωμάτων. Παρόλο που δεν εκτυπώνουμε με pantone, το χρησιμοποιούμε ως σημείο αναφοράς για να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο χρώμα της προτίμησής σας. Η τιμή της εκτύπωσης offset δεν περιλαμβάνεται στις κάρτες premium και πολυτελείας. Όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογισμό τιμής, βεβαιωθείτε ότι προσθέσατε αυτό το χαρακτηριστκό, εάν απαιτείται. Χωρίς την προσθήκη αυτής της δυνατότητας, δεν θα περιλαμβάνεται έγχρωμο ή μαύρο μελάνι στην εκτύπωση.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Δεν εγγυόμαστε 100% χρωματικό συνδυασμό.
Καταχωρίστε pantone κωδικούς αναφοράς που δεν έχουν επένδυση για τα μη επικαλυμμένα χαρτόνια μας και κωδικούς αναφοράς που έχουν επένδυση για τα ελασματοποιημένα χαρτόνια μας (λ.χ. Silk).
Το χρώμα πλήρους αφαίρεσης μπορεί να οδηγήσει σε αναπόφευκτες ασυνέπειες χρώματος, λόγω του τρόπου με τον οποίο το χαρτόνι απορροφά το μελάνι.
● Η εκτύπωση χρώματος πλήρους αφαίρεσης (δηλ. η μία πλευρά τυπωμένη όλη με σκούρο μπλε) δεν είναι διαθέσιμη στο soft ή hard suede χαρτόνι μας, λόγω της υπερβολικής ασυνέπειας του κορεσμού του μελανιού.
Τα σκούρα χρώματα ενδέχεται να έχουν μικρή μετατόπιση σε πιο ανοιχτές περιοχές της κάρτας. Παρόλο που χρησιμοποιούμε slip sheets μεταξύ των καρτών για να το αποτρέψουμε, ένα μικρό ποσοστό μετατόπισης ενδέχεται να είναι αναπόφευκτο.
Οι μεταξωτές ελασματοποιημένες και λείες λευκές κάρτες είναι η καλύτερη επιλογή για την αναπαραγωγή φωτογραφιών. Τα 300dpi είναι η συνιστώμενη ελάχιστη ανάλυση για φωτογραφίες που εκτυπώνονται με εκτύπωση offset.
Πολλά pantone σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους μπορεί να οδηγήσουν σε ελαφρές μετατοπίσεις ευθυγράμμισης.
Η εκτύπωση offset μπορεί να έχει ελαφρές μετατοπίσεις ευθυγράμμισης, όταν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από άλλα φινιρίσματα, όπως η μεταλλοτυπία, η θερμογραφία ή το τοπικό UV.
Το κόστος της εκτύπωσης offset δεν περιλαμβάνεται στη βασική τιμή των premium και των πολυτελών καρτών μας. Όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογισμό τιμής, βεβαιωθείτε ότι προσθέσατε αυτό το χαρακτηριστκό, εάν απαιτείται.