Αυθεντικό / Mατ Φινίρισμα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ / ΜΑΤ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Το αυθεντικό φινίρισμα είναι ένα από τα τρία διαθέσιμα φινιρίσματα από ανοξείδωτο ατσάλι Αυτά τα φινιρίσματα επηρεάζουν την εμφάνιση του μη χαραγμένου μετάλλου της επιφάνειας της κάρτας. Παρόλο που το ματ φινίρισμα δεν είναι τόσο ανακλαστικό όσο το mirror φινίρισμα, έχει μια κομψή λάμψη, η οποία μπορεί να συγκριθεί με την εμφάνιση των εφαρμογών από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας. Το αυθεντικό φινίρισμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για σχέδια μεταλλικών καρτών που έχουν μεγάλες ποσότητες μη χαραγμένου υλικού, καθώς είναι πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές από το mirror φινίρισμα. Το ματ φινίρισμα μπορεί να συνδυαστεί με χάραξη, pantone, χάραξη με laser και κοπή δια μέσου.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Το αυθεντικό / ματ φινίρισμα δεν μπορεί να συνδυαστεί με mirror φινίρισμα ή brushed φινίρισμα στην ίδια πλευρά. Ωστόσο, μπορούμε να κατασκευάσουμε κάρτες με αυθεντικό / ματ φινίρισμα στη μία όψη και mirror ή brushed φινίρισμα στην άλλη όψη.
Το αυθεντικό / ματ φινίρισμα διατίθεται μόνο σε κάρτες από ανοξείδωτο ατσάλι.
Το αυθεντικό / ματ φινίρισμα είναι επιρρεπές σε σημάδια δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά είναι λιγότερο επιρρεπές σε σχέση με το mirror φινίρισμα.
● Η αντίθεση μεταξυ του αυθεντικού / ματ φινιρίσματος και της χάραξης είναι πιο λεπτή. Για αυτόν τον λόγο, τα στοιχεία επικοινωνίας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 10PT και θα πρέπει να περιλαμβάνουν pantone για μεγαλύτερη ευκρίνεια.