Φινίρισμα Prism / Frost

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ PRISM / FROST

Τα prism και frost φινιρίσματα αποτελούν δύο μοναδικές υφές που χαράσσονται πάνω στις πολυτελείς μαύρες μεταλλικές μας κάρτες. Αυτά τα φινιρίσματα ενισχύουν τις υψηλής ποιότητας μαύρες μεταλλικές κάρτες, καθώς δεν συγκρατούν τα δακτυλικά αποτυπώματα. Παρόλο που το φινίρισμα prism / frost δεν είναι 100% ελεγμένο για τα δακτυλικά αποτυπώματα, δημιουργεί μια πιο ανθεκτική επιφάνεια που έχει ένα ενδιαφέρον στοιχείο υφής. Το frost φινίρισμα έχει μια υφή που δημιουργεί μια ελαφριά αίσθηση παγωμένης επιφάνειας, ενώ το prism φινίρισμα είναι ένα γεωμετρικό μοτίβο που δημιουργήθηκε από πολλές μικροσκοπικές γραμμές. Κατά την επιλογή μεταξύ prism ή frost φινιρίσματος, σημειώστε ότι μόνο ένα φινίρισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πλευρά. Ωστόσο, μπορούμε να παράγουμε κάρτες με frost στη μία πλευρά και prism στην άλλη. Η αναβάθμιση των μαύρων μεταλλικών καρτών πολυτελείας με prism ή frost είναι ένας ιδανικός τρόπος για να αυξήσετε το ραφινάρισμα των καρτών σας!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Μόνο ένα prism ή frost φινίρισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πλευρά. Δεν μπορούν να συνδυαστούν στην ίδια πλευρά της κάρτας.
Το prism και frost φινίρισμα επηρεάζει την εμφάνιση της επιφάνειας της κάρτας.
Πρέπει να συμπεριληφθεί μια μη χαραγμένη ή τελική ρυθμιστική ζώνη μεταξύ οποιουδήποτε pantone, χάραξης με laser ή απλής χάραξης και του prism και frost φινιρίσματος.
Τα prism και frost φινιρίσματα δεν συγκρατούν δακτυλικά αποτυπώματα. Συνιστάται οι κάρτες αυτές να κρατώνται από τις άκρες όταν είναι δυνατόν.
● Ένα μικρό μη χαραγμένο και και δίχως φινίρισμα περιθώριο πρέπει να περιλαμβάνεται γύρω από την άκρη της κάρτας και γύρω από τις άκρες οποιουδήποτε κομματιού που υφίσταται κοπή δια μέσου.