Τοπικό UV

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ UV

Το τοπικό UV είναι ένα γυαλιστερό φινίρισμα, το οποίο μπορεί να προστεθεί σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες μιας κάρτας, π.χ. λογότυπο ή ονόμα εταιρείας. Παρόλο που είναι επίπεδο με την επιφάνεια της κάρτας, το τοπικό UV είναι ιδιαίτερα ανακλαστικό και αναδεικνύει την πολυτελή γυαλιστερή εμφάνιση της κάρτας. Μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε ελασματοποιημένες κάρτες από μετάξι, τοπικό UV 2 όψεων και κανονικό suede χαρτόνι. Αυτό το φινίρισμα δημιουργεί μια όμορφη ανακλαστική λάμψη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τονίσει τις λεπτομέρειες είτε είναι λεπτές είτε είναι μεγάλες. Το τοπικό UV μας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνετε το σχέδιό σας να λάμψει.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Μπορεί να προκύψουν ελαφρές μετατοπίσεις ευθυγράμμισης από κάρτα σε κάρτα. Αυτό σημαίνει ότι, εάν το τοπικό UV εφαρμόζεται κατά την εκτύπωση offset, ενδέχεται να μην ευθυγραμμιστεί με το μελάνι.
Το τοπικό UV πλήρους αφαίρεσης μπορεί να οδηγήσει σε ξεφλούδισμα της κάρτας.
Το τοπικό UV διατίθεται μόνο στις ελασματοποιημένες κάρτες μας, οι οποίες είναι: οι κάρτες από μετάξι, τοπικό UV 2 όψεων και κανονικό suede χαρτόνι.
Το τοπικό UV δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κοντινή απόσταση με τη μεταλλοτυπία. Αφήστε μια ζώνη ασφαλείας τουλάχιστον 3mm μεταξύ αυτών των δύο φινιρισμάτων.
Επειδή η βαθυτυπία (emboss) και το γκοφρέ (deboss) δεν είναι διαθέσιμα στις ελασματοποιημένες κάρτες μας και το τοπικό UV είναι διαθέσιμο μόνο στις ελασματοποιημένες κάρτες, η βαθυτυπία και το γκοφρέ δεν μπορούν να αξιοποιηθούν στην ίδια κάρτα με το τοπικό UV.