ΕΚΤΥΠΩΣΗ UV

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ UV

Η εκτύπωση UV είναι μια μορφή ψηφιακής εκτύπωσης που χρησιμοποιεί υπεριώδες φως για να σκληραίνει το μελάνι στις επιφάνειες. Η γρήγορη ταχύτητα στεγνώματος και η διατήρηση της λεπτομέρειας σε υψηλά επίπεδα το καθιστά την υπέρτατη επιλογή για εκτύπωση σε πλαστικό! Χρησιμοποιείται για την εκτύπωση σε μαύρο, σε κλίμακα του γκρι ή σε οποιοδήποτε χρώμα και για τη δημιουργία κειμένου, λογοτύπων ή ακόμη και φωτογραφιών. Καθώς θεωρείται σημαντική επιλογή εκτύπωσης για ολόκληρη την γκάμα των πλαστικών καρτών, είναι ένα χαρακτηριστικό εκτύπωσης το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη βασική τιμή τέτοιων προϊόντων. Σε οποιοδήποτε διαφανές πλαστικό, η εκτύπωση UV δεν είναι opaque και, επομένως, θα διατηρήσει τη διαφάνεια του χαρτονιού. Η εκτύπωση UV είναι επίσης πολύ ευέλικτη, καθώς είναι συμβατή για χρήση σε συνδυασμό με οποιοδήποτε από τα άλλα διαθέσιμα χαρακτηριστικά εκτύπωσης σε πλαστικό. Αυτό μπορεί να είναι επωφελές για πελάτες οι οποίοι επιθυμούν να μειώσουν τη διαφάνεια ορισμένων λεπτομερειών, καθώς η εκτύπωση UV μπορεί στη συνέχεια να εφαρμοστεί με ένα πιο opaque χαρακτηριστικό εκτύπωσης, όπως το λευκό μελάνι.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Δεν εγγυόμαστε 100% χρωματικό συνδυασμό.
Η εκτύπωση UV δεν είναι αδιαφανής (opaque) διαδικασία εκτύπωσης και θα διατηρήσει τη διαφανή φύση του πλαστικού χαρτονιού.
● Η Ultra Thick White PVC κάρτα μας είναι η καλύτερη επιλογή για UV εκτύπωση φωτογραφιών, καθώς είναι εντελώς αδιαφανής.
● Τα 300 dpi είναι η συνιστώμενη ελάχιστη ανάλυση για φωτογραφίες που εκτυπώνονται με εκτύπωση UV.
Τα αρχεία vector δεν απαιτούνται για εκτύπωση UV, ωστόσο συνιστώνται, όταν είναι διαθέσιμα.
Κατά την επικάλυψη ή την εφαρμογή σε κοντινή απόσταση με άλλα χαρακτηριστικά εκτύπωσης, μπορεί να προκύψει μετατόπιση της ευθυγράμμισης.
● Η εκτύπωση UV δεν είναι διαθέσιμη για χρήση και στις δύο πλευρές όλων των πλαστικών καρτών μας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη δυνατότητα UV εκτύπωσης, όταν χρησιμοποιείτε υπολογισμό τιμής σε κάθε πλαστική κάρτα.