Λευκό μελάνι

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΕΛΑΝΙ

Το λευκό μελάνι είναι μια εξαιρετική εναλλακτική έναντι του λευκού μετάλλου, καθώς δημιουργεί ένα καθαρό, ματ φινίρισμα. Διατίθεται σε όλες τις κάρτες πολυτελείας και premium, καθώς και σε όλες τις πλαστικές κάρτες. Το λευκό μελάνι είναι μια εξαιρετική επιλογή για πιο περίπλοκα και λεπτομερή σχέδια και έχει ένα εξαιρετικά λαμπερό φινίρισμα στις soft και hard suede κάρτες μας. Αν και δεν είναι τόσο opaque όσο το λευκό μέταλλο στη μεταλλοτυπία, το συνολικό τελείωμα του λευκού μελανιού αποτελεί μια πολύ πιο ακριβή απεικόνιση του σχεδίου.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Το λευκό μελάνι είναι ημι-διαφανές. Θα φαίνεται πιο opaque στα χαρτόνι μας με επένδυση (silk ή suede).
● Το λευκό μελάνι είναι καλύτερη επιλογή από το λευκό μέταλλο για λεπτομερή σχέδια.
Το γκοφρέ (deboss) και η βαθυτυπία (emboss) μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με το λευκό μελάνι.
Μπορεί να προκύψουν ελαφρές μετατοπίσεις της ευθυγράμμισης μεταξύ λευκού μελανιού και άλλων φινιρισμάτων εκτύπωσης (π.χ. μεταλλοτυπία, εκτύπωση UV, γκοφρέ, βαθυτυπία).
Εάν συνδυάζετε λευκό μελάνι με εκτύπωση UV στις πλαστικές μας κάρτες, λάβετε υπόψη ότι θα εκτυπωθεί ένα στρώμα πλήρους αφαίρεσης λευκού μελανιού για την αποφυγή προβλημάτων ευθυγράμμισης.
Το λευκό μελάνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει τη διαφάνεια των πλαστικών καρτών μας. Ωστόσο, δεν μπορεί να τις κάνει 100% opaque.